Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Urban Distribution eshte nje shoqeri e re e cila perfaqeson ne Shqiperi, Maqedoni dhe Kosove kompanine shumekombeshe SAECO.

Urban distribution ka hedhur ne tregun shqipetar linjen e distributoreve automatik me monedha (Vending Machine). Urban Distribution vendos ne ambiente publike dhe private linjen e distributoreve duke krijuar nje bar automatik me sherbim te shpejte dhe efikas te pijeve te ngrohta e te ftohta, dhe snack te kripur e te embel. Shoqeria mer persiper instalimin, furnizimin e perditshem , mirembajtjen, riparimin dhe nese eshte e nevojeshme nderrimin e distributoreve. Distributoret automatik jane te programuara qe te kthejne kusur nepermjet sistemit te pageses i cili pranon cdo prerje te monedhave shqipetare.

Nepermjet ketij sherbimi automatik Urban Distribution i ofron institucioneve apo kompanive qe te ushtrojne kontroll mbi punonjesit per te mos braktisur vendin e punes dhe njekohesisht qe te krijojne sherbime cilesore .

 

Urban Distribution eshte nje distributor eksklusiv i
Exclusivity